BIOFORCE

Отървете се от болки в ставите!

Премахнете болката в ставите с крем BIOFORCE!

 • Предотвратява натрупването на соли
 • Възстановява ставите и тъканите
 • Елиминира болката и подуването

12 месеца гаранция!

3 години на пазара

100.000 доволни клиенти

product

Какво прави BIOFORCE толкова ефективен?В допълнение към основните компоненти (масло от черен дроб на акула, глюкозамин, хитозан, хондроитин, колаген), този крем съдържа и специален комплекс от витамини и елементи, които укрепват мускулните стени на вените и насърчават регенерацията на тъканите. В допълнение, той съдържа специални полезни вещества, които имат съдоразширяващи и аналгетични свойства.

Как да използвам BIOFORCE?

component

1

Изцедете необходимото количество крем от епруветката.

component

2

Нанесете върху засегнатата област (крака, лакти и др.).

component

3

Масажирайте внимателно втривайки

component

4

Изчакайте, докато кремът се абсорбира напълно.

component

5

Нанасяйте крема всеки ден

Отървете се от болките в ставите сега!

Побързайте и не пропускайте промоцията 16

00
:
13
:
14

Отзиви за крем BIOFORCE

 • Младен Маринов, 49 години, София

  Цял живот съм работил на гарата, ремонтирал съм коловози. Като дете не усещах дискомфорт в ставите. Но преди няколко години гърбът започна да ме боли, първоначално ме притесняваше само сутрин, а след това по всяко време, почти винаги. Стигнах дотам, че всяко физическо натоварване се отразява негативно на благосъстоянието ми. След това опитах крема BIOFORCE и се получи. Хораа, не страдайте, опитайте сами!

 • Цветелина Мишева, 34 години, Пловдив

  С възрастта има все повече дискомфорт в ставите. Попитах моя лекар какво да правя и той ми изписа крем BIOFORCE. След използването му болката започна да намалява след няколко дни! Вече не усещам силна болка в китките. Сега мога да правя всичко без болка. Поръчах този крем за майка ми, и така също ще ми бъде полезен. Сигурна съм, че ще останете доволни от неговия бърз ефект!

 • Красен Бонев, 45 години, Пещера

  Когато бях млад, спортувах много. Работил съм и на непълно работно време на строителна площадка. Последиците от това физическо натоварване върху ставите и хрущяла ми бяха следните: На 40-годишна възраст коленете и гърбът ми създаваха проблеми почти всеки ден. При всяка физическа активност усещах силна болка в костите. Опитах този крем и уверено заявявам: работи! Само за няколко дни болката беше намалена! Мисля, че с времето ще се оправя още повече!

 • Севда Граматикова, 52 години, София

  След 40 години започнах да имам болки в глезена. Бях сериозно разтревожена от диагнозата: ревматоиден артрит. Опитах десетки различни лекарства, за да се оправя. Не исках да понасям тази болест, защото не е за мен да водя пасивен начин на живот, освен това имам две деца и трябва да се грижа за тях. От всички продукти, които съм опитвала, само BIOFORCE е успял да облекчи болката ми. Препоръчвам на всеки, който има проблеми със ставите, защото той определено ще ви помогне!

 • Стамен Колев, 58 години, Бургас

  Работя като сценарист, така че в живота ми има малко физическа активност. От няколко години обаче имам проблеми с китките и пръстите. Болката в ръцете ми много ме затруднява да пиша! Не исках да ходя на лекар (въпреки че съпругата ми настояваше за това), затова потърсих помощ в социалните мрежи и в един медицински сайт намерих този продукт. Все още не мога да повярвам, че BIOFORCE промени коренно живота ми. Напълно излекувах ръцете си! Препоръчвам този крем на всички!

Поръчайте сега!

С нарастващата популярност на BIOFORCE на българския пазар броят на продуктите е ограничен.

Само в нашия магазин можете да закупите оригиналния BIOFORCE за лечение на всички ставни проблеми. Ние сме официален доставчик в България и гарантираме най-високото качество на всички наши продукти.

Поръчайте тук и ще получите:

component

Крем за стави BIOFORCE

component

На достъпна цена

component

С бърза доставка

Отървете се от болките в ставите сега!

Нанасяйте крема всеки ден 3

00
:
13
:
14

ОФИЦИАЛЕН ФОРМУЛЯР ЗА ПОРЪЧКА

158Лева
79Лева
50% отстъпка

При закупуване на повече от 2 броя доставката е безплатна